Taula Rodonda SIRIUS 2.0 Barcelona 2018

 

6 de Juliol de 2018 - Barcelona

 • Perfil dels participants assistents: representants polítics en immigració, legisladors, professionals de l'educació i la sociologia, entitats diverses i ONGs per al suport a les persones immigrants, investigadors en la temàtica, professorat de tots els nivells educatius, alumnes de grau en educació social, pedagogia i sociologia, representants de les famílies, entre d'altres.

Prioritats per al desenvolupament / reforma de polítiques educatives a ser abordades per l'activitat nacional a Espanya:

La participació de les famílies immigrants en els centres educatius
............

La formació del professorat en Educació Intercultural
............

La participació dels joves immigrants en l'educació no formal
............

Resumen de las prioridades

Seu:

Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

 

Calàbria, 147 08015 Barcelona
Tel. (+34) 93 270 12 30
 

Estructura de l'esdeveniment:

 • CONFERÈNCIA D'OBERTURA: Amb l'objectiu de presentar les principals prioritats / reformes de polítiques que s'han d'abordar a Espanya, proporcionant una justificació conceptual necessària per a fonamentar i guiar la nostra activitat nacional.
   
 • TAULA RODONA: Amb l'objectiu d'establir un debat reflexiu de les autoritats sobre les tres principals prioritats i reformes seleccionades, representades per les principals comunitats autònomes a Espanya, vinculades més fortament amb les polítiques educatives i culturals per a les persones immigrants al nostre país.
   
 • TALLERS: Centrat en el debat i desenvolupament d'una sèrie de propostes concretes per al desenvolupament i / o la reforma de polítiques per a cadascuna de les tres principals prioritats identificades a Espanya. Aquesta metodologia pretén integrar en el debat l'àmplia diversitat de parts interessades que promouen el diàleg amb tots els involucrats, inclosos aquells a nivell local i regional per aconseguir un conjunt d'objectius comuns i propostes concretes desenvolupades pels propis participants. Cadascuna de les prioritats tindrà un moderador que s'encarregarà de recollir les principals reflexions i conclusions dels temes.
   
 • INFORME DE CONCLUSIONS: Sessió plenària final d'exposició de les conclusions i declaració d'intencions amb l'objectiu assumir compromisos que millorin i potenciïn les polítiques educatives per a les persones d'origen immigrant a Espanya.

 

Programa final (10h – 14h):

 

 

 

 

 

+Info: katiaveronica.pozos@uab.cat

 

Campus d'excel·lència internacional U A B