Taula Rodonda Sirius 2.0 per al desenvolupament de Politiques Educatives per a les persones d'origen migrant al territori espanyol

24 d'Octubre de 2020 - Barcelona

Modalitat virtual

Perfil dels assistents:

Els participants proposats són diversos representants de la comunitat educativa a Catalunya: professorat, famílies, alumnat, administració, entitats socials i culturals.

 

Prioritats per al desenvolupament / reforma de polítiques educatives a ser abordades per l'activitat nacional a Espanya:

Els àmbits temàtics són quatre:

-    Dimensió escolar: educació infantil i primària, educació secundària
-    Dimensió comunitària: educació en el lleure comunitària, treball amb joves no acompanyats

 

Estructura general:

  • 4 TAULES RODONES PARAL·LELES: Amb l'objectiu d'establir un debat reflexiu de les autoritats sobre les tres principals prioritats i reformes seleccionades, representades per les principals comunitats autònomes a Espanya, vinculades més fortament amb les polítiques educatives i culturals per a les persones immigrants al nostre país.
  • SESSIÓ PLENÀRIA DE DEBAT I CONCLUSIONS: Sessió plenària final d'exposició de les conclusions i declaració d'intencions amb l'objectiu assumir compromisos que millorin i potenciïn les polítiques educatives per a les persones d'origen immigrant a Espanya.

 

Programa:
(Esdeveniment tancat per a convidats)

  • 10.00- 12.00h: Un primer moment de treball en petit grup, per aprofundir en les qüestions relacionades amb l’àmbit de l’educació infantil i primària. 

 

 

 

+Info: katiaveronica.pozos@uab.cat

 

Campus d'excel·lència internacional U A B