Becas Fundación Carolina

Miércoles, 12 Diciembre 2018 (Todo el día)
Becas y ayudas

Beques Fundación Carolina 2019

 

 

El Programa de Formació de la Fundación Carolina té com a objectius facilitar i promoure l’ampliació d’estudis de llicenciats universitaris, així com l’ampliació de coneixements de postgraduats, professors, investigadors, artistes i professionals procedents dels països de l’Amèrica Llatina, membres de la Comunitat Iberoamericana de Nacions, i de Portugal.
Aquesta institució ens ha contactat de nou aquest amb la voluntat de continuar amb la col·laboració, que vam restablir l’any passat, únicament en el marc del Doctorat i d’Estades Curtes Post-doctorals: http://www.fundacioncarolina.es/formacion/becas-de-doctorado-y-estancias...
La Convocatòria del 2019 de beques de Doctorat inclourà en l’oferta de beques tots aquells programes de Doctorat de la UAB que pugueu tenir interès a poder rebre algun becari. Com a requisit per a poder obtenir la beca, tots els sol·licitants han d’haver finalitzat el màster i només poden anar a algun dels programes de doctorat relacionats a la convocatòria.
Donat que els beneficiaris de la beca són docents a les seves universitats d’origen, les condicions de la beca són les següents:
- Durada de 21 mesos distribuïts en 3 anys consecutius, de la següent manera:
o Any 1: fins a 9 mesos consecutius.
o Any 2: estada de fins a 6 mesos, amb un mínim d’1.
o Any 3: estada de fins a 6 mesos, amb un mínim d’1.

https://www.uab.cat/web/-1282904340939.html?language=ca&param1=1345778463603&param2=UAB-FATWIRE&param3=tipusEstudi&param4=ESTDO

Campus d'excel·lència internacional U A B